Hellenistic Astrology
Hellenistlikud ja hilise antiikaja astroloogid tuginesid oma teadmistes Babüloonia ja väiksemal määral ka Egiptuse astroloogilistele traditsioonidele...
Indicators for a New Relationship in the Solar Return Chart
Solaarhoroskoop on nagu aasta kokkuvõte, mis muuhulgas näitab ära ka uue suhte võimaluse...
Where is Malaysia Flt 370? What astrology shows
Hea õppeartikkel juba kolmandat päeva kadunud lennuki õhkutõusmise horoskoobist. Autor analüüsib kaarti muljetavaldavalt ja kaardis on täpseid fataalseid seise tõesti üksjagu...
Let's Take a Look at the Moon
Igal planeedil on astroloogias oma funktsioon ja eesmärk, kuid igal planeedil on ka omad piirangud ja väljakutsed. Osa meie vaimsest kasvamisest ongi õppida, mis need on ning kuidas nendega rohkem..
Body and Soul: The Difference
Robert Hand lahkab keskaegset arusaama kehast ja hingest ning selgitab, kuidas see erineb tänapäevasest mõtlemisest ning uurib võimalusi, kuidas kaasaegne astroloogia võiks sellest iidsest tarkus..
Masha'allah's Method in Short
Selles artiklis uurime üht horaarastroloogia meetodit, mis on jõudnud meieni Mâshâ’allâh kaudu...
THE "BREATHING" OF THE ZODIAC (THE SIX ZODIACAL "PAIRS")
Sodiaagiringis on mitmeid jaotusi - elemendid, modaalsused ja polaarsused. Kuid sodiaagimärgid moodustavad ka kuus paari. Iga mehelik märk oleks justkui abielus talle vastava naiseliku märgiga...
Study Connects Divorce Rate with Planetary Patterns
Sünastrilistes horoskoopides on teatud planeetide aspekte peetud palju olulisemateks kui teisi. Iseäranis oluliseks peetakse planeetide ühendust kahe horoskoobi vahel. Opositsioon on sünastrias sa..
Saturn in Scorpio goes Retrograde - March 2nd, 2014
Saturn Skorpioni märgis alustas oma näivat tagurpidist liikumist 2. Märtsil 2014. Sellega algas sügav sisevaatluste periood, sisemaailmade uurimise ja järeleproovimise aeg. Saladused, varjatud ag..
The Ukraine and Uranus-Pluto
2014 aasta astroloogilise alguse (Jäära sisenemise) horoskoobis langevad Kiievi koordinaatide puhul Uraan, Pluuto ja Jupiter kõik kardinaalmajade tippudesse. Möödunud Kaaludesse sisenemise horosk..
A Promise Fulfilled: When Transits Echo Natal Aspects
Kui transiitsed planeedid aspekteerivad meie horoskoobi planeete, esitatakse meile väljakutse selles osas kuidas me antud aspekte kasutame. Kõige olulisemad on need hetked, kui transiitse aspekti an..
2014 Horoscope The Year of the Grand Cardinal Cross
Aprillis ootab meid Suur Rist mille moodustavad Pluuto, Uraan, Jupiter ja Marss. Sellega seoses saame näha Jõu, Vabaduse, Laienemise ja Agressiooni koosmõju. Kõik see avaldab suurt mõju USA horos..